Omega 3-6-9
- 60 kapsúl Softgel (10 až 20 dní)
- Obsahuje esenciálne mastné kyseliny (EFA)
- Bohatý na omega 3, 6 a 9 zo 100 % ľanového oleja.
Uložte si ho na stenu, aby ste nestratili odkaz na tento produkt:
Vedeli ste, že?
Vedecké štúdie dokazujú, že konzumácia omega-3 (esenciálnych mastných kyselín (EFA) vedie k zníženiu rizika ischemickej choroby srdca. Ľanový olej je bohatý na omega-3 a obsahuje aj lignany a kyselinu linolovú, ďalšiu EFA. Tieto dve mastné kyseliny sa nazývajú "esenciálne", pretože si ich telo nedokáže vytvoriť. Donedávna sa odborníci domnievali, že najlepším zdrojom omega-3 je rybí olej. Zistilo sa však, že ľanový olej obsahuje dvakrát viac ODE-3 EFA .
Užitočné vlastnosti
Tuk nie je vždy produkt, ktorý má škodlivé účinky na vaše zdravie a prispieva k priberaniu. Vo väčšine prípadov však áno. Tuky Omega-3 EFA sa však vyznačujú pozitívnymi vlastnosťami. Prispievajú k obnove bunkových membrán, poskytujú kompletnú bunkovú výživu a podporujú vylučovanie produktov látkovej výmeny. Okrem toho sú nevyhnutné pre plnohodnotné fungovanie mozgu. Omega kyseliny sa nachádzajú v ľanových semienkach, morských rybách a zelenej listovej zelenine. Je ťažké získať potrebné množstvo týchto živín z potravy. A mastné kyseliny (EFA) sú pre život nevyhnutné! Čo robiť? Ľudské telo si ich predsa nesyntetizuje.
Existuje však východisko! Výživový doplnok Omega - 3- 6-9 má pozitívny vplyv na celý organizmus: zlepšuje výživu buniek, aktivuje činnosť mozgu, normalizuje činnosť nervového a kardiovaskulárneho systému. Omega kyseliny si organizmus nesyntetizuje, preto je veľmi dôležité obohatiť každodennú stravu o užitočné výživové doplnky. Každá kapsula je obalená ochranným svetlostálym obalom. Neobsahuje chemické látky ani prídavné látky.
Zloženie: ľanový olej (Linum usitatissiumum), obal kapsuly (želatína, glycerín, voda, povlak z rohovníka).
Odporúčanie: Užívajte jednu alebo dve kapsuly s jedlom trikrát denne.
Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.
Každá mäkká gélová kapsula* obsahuje 1000 mg 100% nerafinovaného ľanového oleja (Linum usitatissimum):
Omega-3 ................ 450-600 mg (45-60 %)
Omega-6 ................ 130-200 mg (13-20 %)
Omega-9 ................ 140-230 mg (14-23 %)